Marije Sint

Hallo, ik ben Marije, 34 jaar en woon samen met mijn prachtige dochter Nova van 6 in Den haag. Mijn liefde voor kinderen is altijd een rode draad in mijn leven geweest.  Van oppassen in mijn tienertijd, jaren in de kinderopvang gewerkt, het krijgen van mijn dochter, tot nu zelf een kinderdagverblijf. Deze ervaringen hebben mijn visie gevormd over het opvoeden van en het omgaan met kinderen.

Als kind was ik het liefst buiten. Mijn ouders hielden van wandelen en ik ging veel met ze de natuur in. En nu ik dit met mijn dochter kan doen gaan we zoveel mogelijk naar het bos of de duinen, kijken wat de seizoenen met de natuur doen en hopen dat we onderweg misschien nog een konijntje of een vosje zien.

Wat betreft de samenwerking met Gidon, ik had het starten van een kinderdagverblijf met niemand anders willen doen dan met hem. Wij hebben een bijzondere vriendschap die teruggaat tot de kleuterklas, een band die nu voelt als familie. Met zijn zakelijk inzicht en mijn pedagogische kennis zijn wij een perfect team.

Gidon Bouwhuis

Hallo, ik ben Gidon, 33 jaar en trotse oom van mijn neefje Kes en peetoom van Nova. Het ondernemerschap zit in mijn bloed en ik heb momenteel zeven ondernemingen. Als ik niet werk ben ik het liefst met vrienden en hou van lekker koken en eten.

Ik voel mij persoonlijk verbonden en ben enthousiast over dit kinderdagverblijf. Veel aandacht voor muziek en creativiteit, dit is mij met de paplepel ingegoten, mijn vader is concertpianist en mijn moeder kunstenaar. 

Nu zoveel jaar later kan ik deze creativiteit goed gebruiken bij het runnen van mijn bedrijven. Met dezelfde visie, liefde voor kinderen, mijn zakelijke kant en Marije’s pedagogische expertise zijn wij een perfecte combinatie voor ons kinderdagverblijf.

Leidsters

Het team van Bij Marij bestaat uit zorgvuldig geselecteerde pedagogisch medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat onze leidsters een hart hebben voor het werken met kinderen en op natuurlijke wijze liefde en aandacht kunnen geven aan kinderen. Bij Marij hecht veel waarde aan vaste, vertrouwde pedagogische medewerkers, hierdoor leren zij de kinderen echt kennen en kunnen zij snel aanvoelen welke individuele behoefte het kind heeft. Wij vinden goed contact met de ouders erg belangrijk.

Wij streven ernaar dat er binnen ons team ook hoger opgeleid personeel werkzaam is. Door de combinatie van MBO- en HBO- opgeleide medewerkers heeft Bij Marij een hecht dynamisch team waarin een brede kennis en ervaring tot het jonge kind aanwezig is. Daarnaast krijgen alle werknemers regelmatig extra scholing en bieden wij iedereen een cursus kinder-EHBO aan. Wij staan in nauw contact met ons team en zullen regelmatig personeelsuitjes en teamoverleg hebben. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier werkt en samenwerkt, om een goede sfeer voor kinderen, ouders en medewerkers op de groep te waarborgen.

Rondleiding

Kijkje nemen? Meld je dan samen met je kindje aan voor een rondleiding!